Våre selskapslokaler

Når man skal arrangere et selskap er lokale og god mat viktig. Vi har flotte restauranter og selskapslokaler, spennende menyer og alle rettigheter. Her kan du arrangere alt fra små mottagelser til firmafester, bursdager, bryllup, konfirmasjoner og dåp.

Ingeniørenes Hus har flotte selskapslokaler
Selskapslokalene i Ingeniørenes Hus Møtesenter klare for fest

Festsalen i Ingeniørenes Hus

Denne flotte funkisperlen ligger et steinkast fra Nationalteateret og er perfekt for deg som ser etter selskapslokaler sentralt i Oslo. Festsalen har egen scene, teknisk utstyr integrert og direkte utgang til egen terrasse og mingleområder. Lokalet passer godt til firmafester, mottakelser, bryllup, julebord, sommerfester m .m. Her er det plass for opptil 200 gjester.

 

Christiania Qvartalet Møtesenter

Sentralt i Kvadraturen ligger Christiania Qvartalet Møtesenter og et av våre fineste selskapslokaler. I tilknytning til vår restaurant har vi en egen sjarmerende bakgård som gjør at du kan arrangere selskapeligheter for opptil 160 personer gjennom hele året. Restauranten er en perfekt arena for blant annet julebord, vinterball og sommerfester.

 

Holberg Terrasse byr på flotte, lyse selskapslokaler
Holberg Terrasse byr på flotte, lyse selskapslokaler

Holbergs Terrasse

Holbergs Terasse ligger sentralt plassert i Pilestredet, rett ved høyskolen i Oslo. I vårt intime atrium med glassfasade vil gjester på dagtid kunne nyte lunsj i lyse og luftige omgivelser. På kveldsarrangementer serveres middag under det som føles som en åpen stjernehimmel.

 

Moderne og avslappende selskapslokaler hos The Local
Moderne og stilfulle selskapslokaler hos The Local

The Local Fornebu – Grand Hall

Restauranthuset The Local består av The Local Kitchen, The Local Oven og The Local Bar. Vi har en forkjærlighet for råvarer med en lokal historie, og du kan forvente service på et høyt nivå. Besøk nettsiden

Grand Hall ligger i tilknytning til The Local og er Fornebuportens absolutt største utleielokale. Med sitt moderne og stilrene uttrykk kan dette rommet enkelt tilpasses og innrettes for ditt arrangement, og er særdeles velegnet for selskap og fest.

 

Ernst Hagen Salen Høyskolen i Kristianias flotte selskapslokaler
Ernst Hagen Salen – Høyskolen i Kristianias flotte selskapslokaler

Ernst Hagen Salen – Høyskolen i Kristiania

Ernst Hagen Salen ligger i Kirkegata 24 i Kvadraturen. Salen er en del av Høyskolen i Kristiania og leies ut til kvelds- og helgearrangementer. Salen har god takhøyde med glasstak, scene, og eget kjøkken, og passer for alle typer arrangement.

Fant du ditt drømmelokale? Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.

 

Andre tjenesteområder
Ingeniørenes Hus Møtesenter
Ærverdig festsal, åpen terrasse, lyse lokaler og gode ankomstmuligheter sentralt i Vika.
Les Mer
Christiania Qvartalet Møtesenter
Lyse lokaler, selskapslokale med glasstak og flotte møterom sentralt i Kvadraturen i Oslo.
Les Mer
The Local – Fornebuporten
Vårt restauranthus tilbyr flotte, moderne lokaler, fantastisk mat og god service.
Les Mer