Andre FM-tjenester

Vaktmester, planteservice, matteservice mm.

Vi tilbyr en rekke ulike FM-tjenester slik som:

Vaktmestertjenester

I et næringsbygg er det mange forefallende oppgaver som skal utføres daglig. Det kan derfor være hensiktsmessig å ha en vaktmester på huset.

Våre vaktmestere er allsidige, og ivaretar drifts- og vedlikeholdsoppgaver knyttet til bygningsmassen. De utfører varierte vaktmestertjenester og er en servicefunksjon for brukerne av bygget. Vi legger vekt på å finne medarbeidere med rett innstilling og kvalifikasjoner for den jobben som skal utføres.

Planteservice

Planter har flere egenskaper som sørger for at omgivelsene vil være hyggelige å arbeide i. Vi kan, gjennom våre samarbeidspartnere, tilby en fullgarantiservice som omfatter vanning, renhold av planter og plantekar, samt beskjæring og behandling av eventuelt skadedyr med biologisk bekjempelse.

Matteservice

Gode matteløsninger hindrer fuktansamlinger i lokaler tilsluttet inngangsparti, noe som igjen reduserer muligheten for skli-tilløp og gulvflater skånes for unødig slitasje. Mattene sørger også for et bedre innemiljø ettersom de stopper det meste av skitt og smuss allerede ved inngangene. Vi tilbyr matteservice gjennom kvalitetssikrede underleverandører, som er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund slik at miljømessige hensyn blir ivaretatt.

Tjenester

Renholdstjenester
Svanemerket renhold, moderne teknologiske løsninger, gode systemer og høy kvalitet!
Les Mer
Resepsjonstjenester
Gjester og ansatte møtes med et smil av serviceinnstilte og kunnskapsrike medarbeidere
Les Mer
Post – og varemottak
En viktig del av informasjonshåndteringen
Les Mer