Gaustad Hotell (stengt for overnatting)

Gaustad Hotell er et tilbud fra Oslo Universitetssykehus til pasienter og pårørende. Hotellet driftes til daglig av Medirest.

Det vil ikke lenger være mulig å overnatte på Gaustad hotell for pasienter og pårørende. OUS vil sørge for alternativ overnatting. Det vil fortsatt være mulig å spise frokost, lunsj og middag på Gaustad hotell. 

Alternativ overnatting

Oslo universitetssykehus sørger for alternativ overnatting på Hotell Montebello (Radiumhospitalet) og Ullevål hotell (Ullevål sykehus), alternativt Thon Hotell Ullevål Stadion. Bestilling, endring og kansellering gjøres via avdelingene på Oslo universitetssykehus eller direkte til hotellet. Du får tildelt overnatting basert på ønske og kapasitet på hotellene. 

Ekstra mattilbud til pasientene på Gaustad Hotell

Du som må møte tidlig på Rikshospitalet, får tilbud om å spise frokost i restauranten på Gaustad Hotell. Thon hotell Ullevål Stadion tilbyr kun frokost. Pasienter som ønsker det kan få et eller flere måltider på Gaustad hotell, Hotell Montebello eller Ullevål Hotell.
Transport til og fra Rikshospitalet, blir ivaretatt av resepsjonen på hotellet

Hotellet har 124 rom, enkle og doble, samt connecting-rom og handicap rom. Alle rommene har bad med dusj, WC og hårføner, kjøleskap, tv og internettilgang. Hotellet har heis og eget bagasjerom.

Resepsjonen er døgnbemannet. Her finnes også et utvalg av kioskvarer.

Sunnhet, velvære og livsstil på menyen
Det skal være enkelt å velge sunt. Vi tilbyr næringsrike retter med god variasjon. Alle måltider serveres i restauranten, som har en hyggelig og personlig atmosfære. Her kan du nyte en velsmakende meny i sosialt miljø. Det serveres fire måltider; frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Restauranten har alle rettigheter.

Parkering/adkomst
Det er parkeringshus i tilknytning til Rikshospitalet, og trikken stopper rett utenfor hotellet.

Ta kontakt med oss:

gaustad.resepsjon@medirest.no

Tlf: (+47) 23 25 24 00

Besøksadresse:
Sognsvannsveien 20, 0372 Oslo