Hva vi tilbyr

Vårt mål er å være den foretrukne arbeidsgiver i vår bransje, og vi jobber derfor med å tiltrekke, beholde og motivere de best tenkelige medarbeidere, personer som deler våre verdier og som kan bidra til vår fremgang. Hos oss blir du en del av et team som har en «Vi kan» holdning, som brenner for

Vårt mål er å være den foretrukne arbeidsgiver i vår bransje, og vi jobber derfor med å tiltrekke, beholde og motivere de best tenkelige medarbeidere, personer som deler våre verdier og som kan bidra til vår fremgang.

Hos oss blir du en del av et team som har en «Vi kan» holdning, som brenner for kvalitet og som oppnår suksess gjennom lagarbeid!

Vi gjør vårt ypperste for å trygge arbeidsplasser og for å gi den enkelte ansatte, trygge og forutsigbare arbeidsforhold. Vi har tro på arbeidsforhold som er preget av åpenhet og tillit, samtidig som vi ønsker å tilrettelegge for faglig vekst og utvikling for våre medarbeidere.

Vi er 2000 dyktige, begeistrede og serviceinnstilte medarbeidere i Compass Group Norge. Sammen skaper vi magi hver eneste dag.

Eget kurssenter – Compass Academy

I vår virksomhet skjer læring på mange ulike arenaer, og gjennom vårt motto: «suksess gjennom lagarbeid» lærer våre ansatte, både ledere og medarbeidere, mye av hverandre hver eneste dag.

For å kunne gjøre kurs og læring mer strukturert og tilgjengelig for alle har vi samlet alle opplærings- og utviklingstiltak i et eget kurssenter vi har kalt Compass Academy.

I Compass Academy har vi en komplett kurskatalog der alle ansatte innenfor samtlige tjenester i vår virksomhet kan melde seg på for å bli inspirert og motivert, lære noe nytt og spennende, fordype seg i sine egne interesseområder samt videreutvikle seg på ulike områder. På denne måten bidrar vi til økt trivsel og at våre ansatte kjenner mestringsfølelsen på nye områder i sin arbeidshverdag.

Kursene vi tilbyr er blant andre; On-boarding programmet for våre nyansatte, service-kurs, matfaglig samling: funky moves and fresh food, menyplanlegging, baristakurs, renhold, IT og ulike lederutviklingskurs.

Se våre ledige stillinger her