Kiosk & vending

Kiosk og vendingløsninger til alle behov. Med variert, skreddersydd, og fleksibelt utvalg.

Vi leverer komplette bemannede kioskløsninger i ulike størrelser, ubemannede kioskløsninger og vareautomater/vending med variert innhold.

Bemannet kioskløsning

Amigo er vårt sterke og gjennomarbeidede kioskbrand, som du blant annet finner på BI og på våre pasienthotell. Her vil du alltid finne en automatisert kaffestasjon, rikt utvalg av kioskvarer og mulighet for å inkludere gaveartikler i utvalget.

 

Selvbetjent kioskløsning

Vi kan også tilby ubemannet, selvbetjent kiosk med utvidet vendingutvalg; Amigo Express, hvor man scanner og betaler varene selv. Interiøret er tilpasset og åpnet opp, så man får man følelsen av å stå i en vanlig kiosk. Alt er automatisert – og tar en brøkdel av plassen.

 

Vending

Vi samarbeider med flere sterke aktører i markedet på vareautomater (vendingmaskiner). Tine og Coca-Cola er eksempler på disse. I maskinene fra Tine tilbys det et godt utvalg “måltidsyoghurter”, melkebaserte drikker som iskaffe, sjokolademelk og melk samt juice, Yt med mer.

I vendingmaskinene fra Coca-Cola vil man alltid finne et grunnsortiment bestående av assortert brus/mineralvann, søt og salt snacks, nøtteblandinger, “Rett i koppen”, havregrøt, supper og energibarer. Ut over dette vil ulike nye produkter og “gamle klassikere” rullere i produktsortimentet, og leverandørene inviteres inn til å kjøre demoer og produktlanseringer i automatene.

Nøkkelen til suksess på vending ligger i kontinuerlig å overvåke omløpshastigheten på de ulike varene, og beholde de som er populære og erstatte de det går mindre av. Valg av leverandør og innhold i maskinene skjer gjennom dialog mellom kunde og oss.

Tjenester
Møtemat og arrangementer
Vi tilbyr alt fra sunn og enkel snacks til porsjonstore delikatesser og komplette måltider
Les Mer