Våre måltidskonsepter

Skeddersydd etter dine behov

Basis i alle våre konsept er smilende service, gode råvarer, sunne, gode og bærekraftige menyer, delikat presentasjon og variasjon. Vi har et produktutviklingsteam med kokker og ernæringsfysiologer, som stadig utvikler nye menyer og aktiviteter som skal mette, glede og inspirere. Våre konsepter under er utviklet for å møte kundens behov, samtidig som vi tilbyr fleksibilitet og skreddersøm ved behov.

Nourish er et klassisk, tidløst og fleksibelt konsept, som passer i både små og store lokaler. Nourish betyr å gi næring som skal skape vekst og god helse. Gjennom gode råvarer, høy kvalitet i mat, smilende service og fokus på bærekraft skal konseptet gi en helhetlig god måltidsopplevelse med frihet til å velge det som passer deg. Profilen i Nourish skal skape en stilig og avslappet atmosfære, gjennom tøffe uniformer og flott uttrykk på menyer og annen dekor.

 

Puur er et konsept som er bygget opp av egne stasjoner for suppe, salat, sandwich og varmmat. Her står kokkene ute i lokalet og mye av maten produseres foran gjesten. Man får mer nærkontakt med personalet og de woker, steker og smører i gjestenes påsyn. Stasjonene krever litt mer plass i lokalet, så derfor sier vi at Puur krever minst 500 bespisende gjester.

 

Marketplace er et helhetlig buffetkonsept. Buffet innebærer at du tar det du ønsker og betaler én pris. I Marketplace er det et sterkt fokus på presentasjon gjennom store, flotte boller av fargerike blandede salater presentert i ulike høyder og små søte kuverter hvor du kan velge og vrake mellom delikat pålegg. Nystekt brød, suppe med godt garnityr og deilige varmretter med mer er også noe av det du kan oppleve i Marketplace.

 

Food & Co er en ny form for serveringstjenester, tilpasset dagens endrede arbeidsliv. Med fokus på mat, service og atmosfære kan Food & Co servere deg fra morgen til kveld, og tilbyr inspirerende menyer tilpasset sesong, med sunne alternativer. Food & Co omfatter et bredt og variert utvalg av matopplevelser, og kan også tilby flere moduler; deriblant vegetarmodulen Wicked Rabbit og kaffebarmodulen Hav a Java. Les mer om Food & Co her

 

Wicked Rabbit handler om sunn og tilfredsstillende vegetarmat, som gjør kjøttelskere like fornøyde som dedikerte vegetarianere. Det handler om gleden ved å spise godt, elske mektige smaker, og å ikke ta seg selv for høytidelig. Wicked Rabbit er den fullverdige vegetariske modulen til Food & Co. Det er vårt svar på fremtidens vegetarmat. Konseptet handler om sunn, tilfredsstillende vegetarisk mat. Vi har som mål at en kjøttelsker vil være fornøyd med valget om å velge vegetarmat.

 

Life at Sea er betegnelsen på vår service- og matleveranse offshore. Med fokus på det sunne, på helse og på vårt miljø jobbes det målrettet mot en grønnere profil. Brødskolen, det grønne og kunnskapsløft er hovedelementene i Life at Sea. ESS har blant annet utviklet et eget Offshore brød, til glede for alle våre gjester, samt en intern digital håndbok – Vegetarhåndboken – tilinspirasjon rundt variasjon og presentasjon. Les mer om forpleining offshore

Kaffebarkonsepter

Hav a Java er Food & Co’s nye kaffeglede. Vår innbydende café med full fokus på kvalitetskaffe. Gjennom “Hav a” oppfordres gjestene til å ta seg en velfortjent pause.
Med vårt kaffebarkonsept kan vi tilby det lille ekstra til dine ansatte. Vi sørger for at ferske produkter rullerer gjennom hele dagen, slik at dine ansatte vil oppleve god variasjon og ikke minst produkter som er tilpasset arbeidsdagen.

Hav a Java, hav a break, hav a good day…

 

Crackle & Hum er et egenutviklet Compass Group brand som fokuserer på kvalitetskaffe- og te, godt håndverk og et variert mattilbud. Bærekraft står i fokus og alt fra kaffebønner til interiør underbygger dette. Designet er stilrent og moderne, og byr opp til kaffekos i høstmørket.

Kaffe er en viktig del av den norske kulturen – ikke minst på jobb. Les mer om våre kaffekonsepter her.

Skreddersydde konsepter

Skreddersydde konsept er en spisskompetanse vi kan tilby der identitetsbygging er avgjørende for kunden eller bygget. Dette kan tilbys ved store kontrakter, flere bygg eller nye signalbygg. Her former vi en rød tråd igjennom hele gjesteopplevelsen. Spisestedet / tjenestene får her også et eget navn med logo.

Eksempler på dette er:   

  • Friends of Food på Media City Bergen
  • Inhabit by Entra – navnet på hele leveransen til Entra sine bygg
  • Sone:Påfyll – leveransen til Politiet
  • Kilden – NRKs skreddersydde måltidskonsept
  • Sofienlund Spiseri og kafeen Sofies Hjørne i Orklas nye flaggbygg på Skøyen
  • #Digg i Forsvarets Velferdskantiner og Kvil i Forsvarets lunsjkantiner

 

Se også
Kaffebar
Våre kaffebarer tilbyr nystekte bakevarer og kaffe av høy kvalitet. Alt servert med et smil.
Les Mer
Menyer for konferanse og selskap
Her får du møter med skreddersydde menyer som kan passe alle behov.
Les Mer
Vår leveranse offshore
Vi har nesten 50 års erfaring med mat og service offshore, og har alltid sikkerhet i fokus
Les Mer