Våre måltidskonsepter

Å velge riktig konsept er vår spisskompetanse! Vi har fokus på kontinuerlig utvikling basert på trender og våre kunders behov, samt fleksible og kundeorienterte løsninger.

Basis i alle våre konsept er smilende service, gode råvarer, sunne, gode og bærekraftige menyer, delikat presentasjon og variasjon. Vi har et produktutviklingsteam med kokker og ernæringsfysiologer, som stadig utvikler nye menyer og aktiviteter som skal mette, glede og inspirere. Våre konsepter under er utviklet for å møte kundens behov, samtidig som vi tilbyr fleksibilitet og skreddersøm ved behov.

 

Nourish er et klassisk, tidløst og fleksibelt konsept, som passer i både små og store lokaler. Nourish betyr å gi næring som skal skape vekst og god helse. Gjennom gode råvarer, høy kvalitet i mat, smilende service og fokus på bærekraft skal konseptet gi en helhetlig god måltidsopplevelse med frihet til å velge det som passer deg. Profilen i Nourish skal skape en stilig og avslappet atmosfære, gjennom tøffe uniformer og flott uttrykk på menyer og annen dekor.

 

Puur er et konsept som er bygget opp av egne stasjoner for suppe, salat, sandwich og varmmat. Her står kokkene ute i lokalet og mye av maten produseres foran gjesten. Man får mer nærkontakt med personalet og de woker, steker og smører i gjestenes påsyn. Stasjonene krever litt mer plass i lokalet, så derfor sier vi at Puur krever minst 500 bespisende gjester.

 

Marketplace er et helhetlig buffetkonsept. Buffet innebærer at du tar det du ønsker og betaler én pris. I Marketplace er det et sterkt fokus på presentasjon gjennom store, flotte boller av fargerike blandede salater presentert i ulike høyder og små søte kuverter hvor du kan velge og vrake mellom delikat pålegg. Nystekt brød, suppe med godt garnityr og deilige varmretter med mer er også noe av det du kan oppleve i Marketplace.

Skreddersydde konsepter

Skreddersydde konsept er en spisskompetanse vi kan tilby der identitetsbygging er avgjørende for kunden eller bygget. Dette kan tilbys ved store kontrakter, flere bygg eller nye signalbygg. Her former vi en rød tråd igjennom hele gjesteopplevelsen. Spisestedet / tjenestene får her også et eget navn med logo.

Eksempler på dette er:   

  • Friends of Food på Media City Bergen
  • Inhabit by Entra – navnet på hele leveransen til Entra sine bygg
  • Sone:Påfyll – leveransen til Politiet
  • Kilden – NRKs skreddersydde måltidskonsept
  • Restauranten Sofienlund Spiseri og kafeen Sofies Hjørne i Orklas nye flaggbygg på Skøyen
  • #Digg i Forsvarets Velferdskantiner og Kvil i Forsvarets lunsjkantiner.