Våre måltidskonsepter

Å velge riktig konsept er vår spisskompetanse! Vi har fokus på kontinuerlig utvikling basert på trender og våre kunders behov, samt fleksible og kundeorienterte løsninger.

Basis i alle våre konsept er smilende service, gode råvarer, sunne, gode og bærekraftige menyer, delikat presentasjon og variasjon. Vi har et produktutviklingsteam med kokker og ernæringsfysiologer, som stadig utvikler nye menyer og aktiviteter som skal mette, glede og inspirere. Våre konsepter under er utviklet for å møte kundens behov, samtidig som vi tilbyr fleksibilitet og skreddersøm ved behov.

 

Eurest er vårt klassiske konsept som passer for alle størrelser, dog ikke mindre enn 100 bespisende gjester. Fantastisk god mat og service er en selvfølge, og en stor, delikat salatbar er en viktig ingrediens. Du vil også finne deilig varmmat, gode supper, godt brød og pålegg for enhver smak.

 

Puur er et konsept som er bygget opp av egne stasjoner for suppe, salat, sandwich og varmmat. Her står kokkene ute i lokalet og mye av maten produseres foran gjesten. Man får mer nærkontakt med personalet og de woker, steker og smører i gjestenes påsyn. Stasjonene krever litt mer plass i lokalet, så derfor sier vi at Puur krever minst 500 bespisende gjester.

 

Marketplace er et helhetlig buffetkonsept. Buffet innebærer at du tar det du ønsker og betaler én pris. I Marketplace er det et sterkt fokus på presentasjon gjennom store, flotte boller av fargerike blandede salater presentert i ulike høyder og små søte kuverter hvor du kan velge og vrake mellom delikat pålegg. Nystekt brød, suppe med godt garnityr og deilige varmretter med mer er også noe av det du kan oppleve i Marketplace.

 

Skreddersydde konsept er en spisskompetanse vi kan tilby der identitetsbygging er avgjørende for kunden eller bygget. Dette kan tilbys ved store kontrakter, flere bygg eller nye signalbygg. Her former vi en rød tråd igjennom hele gjesteopplevelsen. Spisestedet / tjenestene får her også et eget navn med logo. Eksempler på dette er The Local restaurant og bar på Fornebu, Friends of Food på Media City Bergen, Inhabit by Entra – som er navnet på hele leveransen til Entra sine bygg, Sone:Påfyll – leveransen til Politiet og Kilden – NRKs skreddersydde måltidskonsept.