Compass Group fosser frem

– Dette er hyggelige tall. Vi ser at offshoremarkedet er i bedring, og kundene velger ESS fordi vi er en solid og fleksibel leverandør. Vi har over 40 års erfaring og ligger i tet når det kommer til innovasjon. Kundene opplever gang på gang at vi leverer det vi lover, sier administrerende direktør Kathinka Friis-Møller.

Compass Group er en av Nordens største leverandører av kantine og Soft – FM- tjenester onshore, og forpleining Offshore. Friis-Møller har ledet selskapets nordiske forretningsenhet siden høsten 2017.

– Vi ser at skreddersømmen vi tilbyr, spesielt innenfor merkenavnene Eurest og Eurest Services fyller et behov i markedet. Vi vinner frem i anbudsprosessene fordi vi har gode konsepter i bunn, lytter til kunden og jobber med kontinuerlige forbedringer, sier Friis-Møller.

Merkenavnene Eurest, ESS, Medirest, Eurest Services og Eurest Konferanse og Selskap er kjent som leverandører til blant annet Aker BP, Entra og Helse Bergen.

 

Om Compass Group

Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidstjenester, FM og andre supporttjenester. De har en omsetning på 22,6 milliarder pund. Konsernet har over 600 000 ansatte i mer enn 50 land og er børsnotert i London. I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap. Compass Group har om lag 2000 ansatte i Norge, 1,7 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

Lær mer om Compass Group i verden ved å se videoen:

Hovedbilde av fotograf Stian Broch. Bilde på siden av fotograf Britt K. Andersen.

 

 

Del Via:
Aktuelt
Spenstige smaker med Funky Fresh Food
Hvorfor er chili bra? Les mer om Chili, soya, umami og spreke fargekombinasjoner med Funky Fresh Food her
4 råd mot et sunnere og mer bærekraftig 2019
Ordet mat-redder ble nr. 6 på Språkrådets 10-på-topp liste til årets ord 2018. Det synes vi er topp, og vi har latt oss inspirere til å dele 4 råd mot et sunnere, mer bærekraftig og praktisk 2019.
Restematoppskrifter – julemat
Ring romjulen inn, og unngå matsvinn, med disse lekre restematoppskriftene