Unicare Fram er et rehabiliteringssenter, og ligger på Rykkinn i Bærum. Senteret holder til i et perlehvitt nyklassisk bygg, og er omgitt av en grønn og frodig hage.

Unicare Fram har spesialisert seg på å hjelpe mennesker som har gått gjennom amputasjon, slag eller annen hjerneskade. Samt nevrologiske eller nevromuskulære sykdommer.

Dette kan for eksempel være mennesker som er rammet av Parkinson, og trenger hjelp til å oppnå optimal funksjon og mestring ettersom sykdommen skrider frem.

Unicare Fram tilbyr spesialisert rehabilitering med fokus på aktivitet og mestring.

I tillegg har senteret en avtale med NAV innen Raskere Tilbake-ordningen. Her jobber de med diagnose-uavhengig og arbeidsrettet rehabilitering, arbeidsrettet rehabilitering for kroniske muskel- og bløtdelssmerter, samt utmattelsestilstander.

Enerom til alle

Alle rommene er enerom, med eget bad, TV og telefon. Senteret har i tillegg gratis trådløs internettilgang. Det står en PC til offentlig bruk i et felles oppholdsrom, og det er egne parkeringsplasser for bevegelseshemmede rett ved hovedinngangen.

Hver bruker får en primærkontakt som er fast hovedansvarlig fagperson.

Primærkontakten følger opp behandlingen med de tverrfaglige teamene. På det meste kan det være 10 ulike faggrupper involvert. I tillegg har senteret faste avtaler med frisør, fotpleier og massør.

Senteret har slagordet «Med Mot til å Mestre» og er et sted med brukeren i fokus. Brukeren er aktiv, og spiller en sentral rolle på sin egen helsereise.

Mat og drikke

Senteret har eget kjøkken, og serverer fire måltider på ukedagene, og tre i helgene. Gjester og andre besøkende kan kjøpe middag i spisesalen. (Betaling kun med kort.)

Menyen er utarbeidet i samarbeid med ernæringsfysiologer for ernæringsmessig riktig sammensatte måltider.

Kjøkkenet legger vekt på variasjon og lager sunne, smaksrike retter.

I resepsjonens åpningstid er det i tillegg mulig å få kjøpt aviser, ukeblader, treningstøy og div. hygieneartikler. Kioskautomat står plassert i resepsjonen. Her kan man kjøpe sjokolade, drops, kaker og brus hele døgnet.

Ankomst og parkering
Senteret har parkeringsplasser for bil. Nærmeste bussholdeplass er Otto Rykkinds vei.

Ta kontakt med Unicare Fram:

post@framhelse.no

Tlf: (+47) 67 15 28 00

Besøksadresse:
Rykkinveieien 100, 1349 Rykkin, Norge.

Eller les mer på https://unicare.no/fram/