Offshore-Bent sin coleslaw

Coleslaw er det perfekte tilbehøret til grillmaten. Test ut vår offshore-kollegas oppskrift med eple, sylteagurk, sommerkål og gulrot.

Ingredienser

1/2 hode Sommerkål eller vanlig kål
1 stk gulrot
1 stk grønt, syrlig eple
2 ss finhakkede sylteagurk
0,5 dl majones
0,5 dl crème fraîche
1 ss sitronsaft
1 ss sukker
1 ss hp-saus
Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Rens grønnsakene og finsnitt kålen. Gulrot og eple rives på rivjern.
  2. Bland majones sammen med creme fraiche, sitronsaft, sukker, H.P. sauce, finhakkede sylteagurker, salt og pepper.
  3. Ha sausen i de finsnittede grønnsakene og bland godt.

Nytes gjerne med en saftig burger eller noe annet godt fra grillen!

Slik starter du grillsesongen

Del Via: