Softis i kaffebarene

Kjøp deilig softis i utvalgte kaffebarer nå. Vi har fått inn Il Primo softismaskiner, som enkelt lager nydelig italiensk is, frossen yoghurt eller sorbet.

Historien om IL PRIMO starter med to italienske immigranter i Nederland, 1938. De hadde mistet mye i flukten fra Mussolinis Italia, men kunnskapen om hvordan man lager ekte italiensk is bar de med seg.

Fra den spede begynnelse med produksjon på kjøkkenbenken, serverer nå tredje generasjon is til grossister i blant annet Norge. Dette har gjort det mulig for oss å tilby deilig softis i kaffebaren på Asker Panorama, Sundtkvartalet, og flere andre bygg.

Ved hjelp av enkle porsjonskapsler kan baristaen servere iskremen når som helst, uten at gjestene trenger å bekymre seg for om matsikkerheten er ivaretatt. Det blir ingen tung oppvask, kun frisk og deilig is.

Hvis du driver en kaffebar hos Compass Group, og har lyst på IL Primo i ditt sortiment, ta kontakt med PU mat og retail.

 

Del Via:
Aktuelt
Diwali bringer lys til vintermørket
Årets siste «Celebrations: Around the World» er den indiske lysfesten Diwali. Vi ble med på feiring i Entras kantine på Posthuset i Oslo.
Årets Compass Academy-favoritter
Compass Academy kurskatalog for 2018/19 er klar. Vi inviterte den engasjerte gjengen hos Sparebank 1 til å fortelle om sine favoritter.
Around the World: Oktoberfest
Vi tok en hyggelig lunsjprat med Joachim Mayer, Servicemanager på Fornebuporten, for å snakke oktoberfest, mat og selvfølgelig Joachim selv.