Softis i kaffebarene

Sjokolade, mango eller vanilje? Hva er din favoritt? Med ismaskinen til vår nye leverandør kan du få alle favorittsmakene på plass i kaffebaren. Il Primo serverer iskrem, frozen yoghurt og sorbet, herlig og myk som softis.

Historien om IL PRIMO starter med to italienske immigranter i Nederland, 1938. De hadde mistet mye i flukten fra Mussolinis Italia, men kunnskapen om hvordan man lager ekte italiensk is bar de med seg.

Fra den spede begynnelse med produksjon på kjøkkenbenken, serverer nå tredje generasjon is til grossister i blant annet Norge. Dette har gjort det mulig for oss å tilby deilig softis i kaffebaren på Asker Panorama, Sundtkvartalet, og flere andre bygg.

Ved hjelp av enkle porsjonskapsler kan baristaen servere iskremen når som helst, uten at gjestene trenger å bekymre seg for om matsikkerheten er ivaretatt. Det blir ingen tung oppvask, kun frisk og deilig is.

Hvis du driver en kaffebar hos Compass Group, og har lyst på IL Primo i ditt sortiment, ta kontakt med PU mat og retail.

 

Del Via: