Softis i kaffebarene

Kjøp deilig softis i utvalgte kaffebarer nå. Vi har fått inn Il Primo softismaskiner, som enkelt lager nydelig italiensk is, frossen yoghurt eller sorbet.

Historien om IL PRIMO starter med to italienske immigranter i Nederland, 1938. De hadde mistet mye i flukten fra Mussolinis Italia, men kunnskapen om hvordan man lager ekte italiensk is bar de med seg.

Fra den spede begynnelse med produksjon på kjøkkenbenken, serverer nå tredje generasjon is til grossister i blant annet Norge. Dette har gjort det mulig for oss å tilby deilig softis i kaffebaren på Asker Panorama, Sundtkvartalet, og flere andre bygg.

Ved hjelp av enkle porsjonskapsler kan baristaen servere iskremen når som helst, uten at gjestene trenger å bekymre seg for om matsikkerheten er ivaretatt. Det blir ingen tung oppvask, kun frisk og deilig is.

Hvis du driver en kaffebar hos Compass Group, og har lyst på IL Primo i ditt sortiment, ta kontakt med PU mat og retail.

 

Del Via:
Aktuelt
Cathrine er best på HMS 2018
- Det var veldig hyggelig, sier Cathrine om den høythengende prisen som deles ut en gang i året. Hele æren vil hun imidlertid ikke ha.
En fryd med OPEX og LEAN
- Jeg fryder meg over alt de finner på, sier resepsjonssjef Wenche Adele Reitan om OPEX-teamet som var på besøk hos Montebello pasienthotell.
Nye hjemmesider!
Velkommen til våre nye hjemmesider. Jeg gleder meg over å kunne vise frem merkevarene våre i 2018-drakt!