Eurest

Vi elsker mat! Og vi skal være nr 1. på mat og service.

Vi leverer skreddersydde måltidskonsepter, kaffebarer, kiosk, catering, konferanse og selskap med mer. Vår styrke er at vi gjennom er 70 år i bransjen har opparbeidet oss sterk kompetanse i faget, og vi har evne og kunnskap til å skape fleksible løsninger som møter dine behov.


Vi leverer tjenester som;


Kantinetjenester

Å være gjest hos oss handler ikke bare om en rett eller å stagge sulten, men snarere en måltids, - eller spiseopplevelse hvor sunn, god og variert mat er noen de elementer som betyr noe. Avhengig av behov har vi utviklet ulike løsninger som hver for seg eller i sammen, bidrar til å skape trivsel, sosialt miljø og mulighet for å velge ut fra ens egen livsstil.

Servering / Selskap & Arrangement 
Betydningen av å kunne tilby fleksible løsninger for ulike behov står i fokus hos oss.
Vi har utviklet egne menyer for alle anledninger, som når man har gjester, behøver servering i møterom, overtidsmat eller ved selskap og spesielle anledninger hvor vi kan servere en gourmet opplevelse.

Kaffe & Kaffebarer
Vi tilbyr moderne kaffebar løsninger, alt fra enkle ubetjente kaffehjørner til mer avanserte og betjente kaffebarer. Dette skal være steder som skaper miljø og trivsel og er basert på vårt barista konsept med spesialutviklet kaffe av høyeste kvalitet, supplert med økologiske og Fair Trade produkter om dette er ønskelig. Kaffebaren kan også tilby trendy småretter, kaker og egne frokost tilbud samt kioskvarer.

Kiosk
Vi har erfaring fra kioskdrift på flere av våre enheter og vi tilbyr en moderne og innovativ løsning som imøtekommer våre kunders ønsker og behov for både planlagte og impulsive kjøp av mat, drikke, lesestoff og kioskvarer. Utsalgsstedene legger vekt på et bredt utvalg, rask service og serviceinnstilt personale.

Automater
Avhengig av den enkelte kundes behov og arbeidssituasjon har vi egne løsninger for servering av mat og drikke, både varmt og kaldt, uavhengig av tidspunkt og betjening. Selvbetjente tilbud for kaffe, mineralvann, snacks og måltidsautomater gir en høy grad av fleksibilitet.

Catering
Fra vårt eget kjøkken tilbyr vi leveranse av måltider for ulike formål. Det kan være mindre leveranser under ferieavvikling, spesielle arrangement og selskaper, eller som en del av en fast leveranse. Uavhengig av behov har vi kompetansen og ressursene.

Vi vil få deg til å smile. føle deg velkommen, og servere deg sunn,
delikat mat som vekker alle sanser
i et inspirerende miljø!

 

Les mer om mat og måltidstjenester og bli inspirert!

eurestfood.no