Medirest

Pasienthotell og sykehotell med hjerterom, trygghet og omsorg

Medirest i Norge har driftet hotelltjenester i Oslo, Bergen og Bodø i regi av helseregionene siden 1998. Dette har gitt oss bred erfaring innen tjenesteområdet, samt nødvendig kunnskap om de strenge kvalitetskrav som til enhver tid finnes på et pasienthotell som en integrert del av sykehuset. Medirest drifter også CatoSenteret -habiliteringssenteret i Son.

Helse- og omsorgstjenester er også et av satsingsområdene til Compass Group globalt, og det ligger derfor et sterkt internasjonalt erfaringsgrunnlag, fokus på innovasjon og høye krav til kontinuerlig utvikling av våre tjenester.

Bildekollage Medirestkonsept Nordic Nurture

 

Medirest i Norge har utviklet konseptet Nordic Nurture. Nordic Nurture en måte å samle den opplevelsen vi ønsker å gi de som bor hos oss. I Nordic Nurture har vi hentet det beste av erfaringer fra vårt internasjonale morselskap, samtidig som vi har tilpasset tjenesteopplevelsen til det norske markedet.

Målet vårt er å gi våre gjester den tryggheten og omsorgen de trenger, slik at de kan fokusere på egen helse. Våre hotell skal gi gjestene ro og balanse i hverdagen, og være et attraktiv og komfortabelt fristed for mennesker i en rekke ulike situasjoner. 

Service er et viktig element i alle våre tjenester. Vi skal være et sted med hjerterom, og vi skal yte personlig service på et nivå som passer til våre gjesters unike behov. Miljøet og opplevelsen er inspirert av nordisk natur og væremåte. Enkle, gode løsninger skaper en avslappet og naturlig atmosfære, og vi er opptatt av å ta vare på den gode lokale følelsen og historiene som er i nærområdet.

 

Maten - tre bilderMaten er sunn og delikat. Vi tilbyr våre gjester et variert og balansert kosthold, samtidig som vi gir dem noe å glede seg til i hverdagen.

Å servere mat til andre innebærer et stort ansvar - et ansvar vi tar på alvor, og spesielt når gjestene er pasienter. Vi kaller det vårt SAMFUNNSANSVAR. Av denne grunn sitter vi i helseministerens næringslivsgruppe som i forpliktende fellesskap skal jobbe og tilrettelegge for at vi skal spise sunnere i Norge.

Vår MATFILOSOFI er å bruke så rene produkter som mulig, og begrense bruken av ferdigproduserte varer. Våre menyer er i takt med sesong og der det er mulig, bruker vi kortreist mat og økologiske produkter. Maten vår smaker godt, gir variasjon, ser fresh ut og bygger opp under helsemyndighetenes anbefalinger for et sunt kosthold. Vi skal fremme matlyst, og gi gjestene inspirasjon til å velge sunt!