Elisabeth Johansen er årets medarbeider 2019

En god medarbeider er for meg en trygg, positiv og blid person som evner å gi det lille ekstra av seg selv. Det skaper trygghet og trivsel på arbeidsplassen sier Elisabeth Johansen, årets medarbeider i Compass Group.

Med erfaring fra sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, laboratorier og legesenter har Elisabeth opparbeidet seg en faglig trygghet som gir ro til både gjester og medarbeidere på Ullevål pasienthotell. Her har hun jobbet som sykepleier/resepsjonist siden 2017, og hun har på denne tiden blitt en viktig del av miljøet på pasienthotellet.

Klippen på Ullevål Hotell

«Elisabeth er vår klippe. Hennes gode humør, sprer glede, latter og positivitet. Et godt forbilde og en sosialt inkluderende dame som tar enhver utfordring på strak arm og finner beste løsning for alle parter» skrev kollegene da de nominerte Elisabeth til prisen årets medarbeider.

-Det var en stor ære og bli nominert som årets medarbeider.

«Jeg ønsker å takke alle for de hyggelige gratulasjonene jeg har fått i ettertid», sier Elisabeth. Her under takketalen på Eurests Vårfest hvor prisen ble overrukket.

At jeg også vant prisen gikk rett til hjerte og jeg er utrolig takknemlig for at den jobber jeg ufører, faktisk betyr noe for dere alle. Det gir en enorm motivasjon til å stå på videre, sier Elisabeth.

God støtte fra kolleger gir stå-på-vilje

Elisabeth stiller alltid opp for kolleger og gjester på Ullevål Hotell. Hvis noe er vanskelig eller uklart, tar hun seg tid til å forklare og hjelpe. Støtte fra kolleger er også en stor pådriver for Elisabeth i hverdagen.

-Gode og støttende kollegaer gjør at man lettere takler små og store utfordringer. Ros og gode tilbakemeldinger både faglig og sosialt fra medarbeidere, gjør at man føler seg sett og verdsatt. Dette skaper trivsel, og trivsel gir trygghet og stå-på-vilje, avslutter Elisabeth.


Årets medarbeider har en ‘vi-kan’-holdning til mulighetene og utfordringene de står ovenfor. De tar ansvar og er en skikkelig lagspiller som yter service utover det ekstra både til gjester, kunder og medarbeidere. 5 ansatte nomineres av kolleger og vinneren kåres hvert år på Eurest Vårfest. Har du en «vi-kan»-holdning og ønsker å spille på lag med fantastiske medarbeidere? Sjekk våre ledige stillinger her og bli en av oss.  Kanskje du er vår neste «årets medarbeider». 

Del Via: