Eurest Konferanse og Selskap
Vi tilbyr konferanse- og selskapslokaler sentralt i Oslo, og på Fornebuporten. Hos oss kan du og dine gjester senke skuldrene, nyte god mat, og stole på at alt det tekniske er tilrettelagt. Vi har fokus på de gode opplevelsene, og skreddersyr gjerne et eget opplegg etter dine behov. Vi tilbyr alt fra intime rom, til store saler med ulik atmosfære. Ta kontakt for tilbud og befaring.
Hva vi tilbyr Referanser Aktuelt Vi trenger vikarer til julebordssesongen! Ofte stilte spørsmål
Våre konferansesentre og møterom

Vi tilbyr møte- og konferanselokaler i alle størrelser og prisklasser sentralt i Oslo og på Fornebu.

Selskap og arrangement

Vi har flotte restauranter og selskapslokaler, spennende menyer og alle rettigheter.

Menyer og dagpakker

Våre menyer er tilpasset ulike sesonger, arrangement og tider på dagen slik at du finner noe som passer for deg og ditt behov.

Tilbud og kampanjer

Spar penger på våre aktuelle kampanjer!

Referanser

Aktuelt
Around the World: Oktoberfest
Vi tok en hyggelig lunsjprat med Joachim Mayer, Servicemanager på Fornebuporten, for å snakke oktoberfest, mat og selvfølgelig Joachim selv.
Anita skal lede Norges første landslag i Community Catering
Enhetsleder ved Eurests kantine på Spikerverket i Nydalen, Anita Stene (31), ble torsdag utnevnt som manager av Norges første landslag i Community Catering
Cathrine er best på HMS 2018
- Det var veldig hyggelig, sier Cathrine om den høythengende prisen som deles ut en gang i året. Hele æren vil hun imidlertid ikke ha.
Vi trenger vikarer til julebordssesongen!
Førjulstiden er den mest hektiske tiden for oss i Eurest Konferanse og Selskap. Vi trenger servitører til våre konferansesentre og selskapslokaler i denne perioden. Send søknad og CV til irene.wisloff@eurest.no Vi gleder oss til å høre fra deg!
Kontakt oss
Ofte stilte spørsmål
Hvilke konferansesentre har Eurest?

Eurest drifter for tiden The Local på Fornebuporten, Christiania Qvartalet Møtesenter, Holberg Terrasse Kurs- og Konferansesenter, NHO Møtesenter og Ingeniørens Hus Møtesenter.

Hvor store eller små er møterommene?

Vi har alt fra intime møterom for små grupper, til store selskapslokaler med plass til flere hundre gjester. Alle sentrene våre ligger i Oslo og omegn, nær trafikknutepunkt for enkel adkomst. Ta kontakt for å finne ut hvilket senter som passer best til dine behov.

Hva slags mat serveres?

Vi har kjøkken på sentrene, og egne møte- og selskapsmenyer som oppdateres jevnlig. Har du spesifikke preferanser, eller allergener som må tas hensyn til, har vi flere løsninger for dette. Alt fra deilige glutenfrie hovedretter og kaker, til laktose- og nøttefrie alternativer.

Kontakt oss


* Påkrevde felter