Menyer og dagpakker

Våre menyer er tilpasset ulike sesonger, arrangement og tider på dagen slik at du finner noe som passer for deg og ditt behov. Har du andre ønsker kan vi lage noe helt spesielt for ditt arrangement. Våre konferansesentre og restauranter har alle rettigheter.

Konferansemenyer

Vil du servere frokost, lunsj eller middag til ditt møte? Vi tilbyr menyer tilpasset ulike tider på dagen.

Les mer

 

 

Konferansepakker

Vi har gleden av å tilby komplette konferansepakker som inneholder meny for dagen, møterom, standard teknisk utstyr og trådløs nettilgang.

Les mer

 

 

 Selskapsmenyer til konferanse

Våre menyer varierer med sesongene og kan skreddersys til ulike anledninger. De dyktige kokkene våre bruker i størst mulig grad lokale råvarer for miljøet og smakens skyld.

Les mer

 

 

Andre tjenesteområder
Ingeniørenes Hus Møtesenter
Med en ærverdig festsal, åpen terrasse, dagslys i alle lokaler og gode ankomstmuligheter er dette et enkelt valg for store, og små møter.
Les Mer
Christiania Qvartalet Møtesenter
I Kvadraturen i Oslo finner du dette flotte, nyoppussede møtesenteret med lyse lokaler, egen patio, selskapslokale med glasstak og møterom i alle størrelser.
Les Mer
Holbergs Terrasse Kurs- og konferansesenter
Dette møtesenteret byr på mange muligheter fra atrium med bord til flotte selskapslokaler. Det ligger nært Bislett og Holbergs Plass, og har fine fellesområder, fiskedam og lyse lokaler.
Les Mer