The Local – Fornebuporten

Vårt moderne restauranthus ligger i naturskjønne omgivelser på Fornebuporten, og byr på alt fra á la carte til pizza. Her finner du bar med shuffleboard, flotte konferanse- og selskapslokaler, og det kan tilrettelegges for en rekke aktiviteter.

Om The Local

The Local er et naturlig samlingspunkt på Fornebu. Det skal være en unik destinasjon der du kan senke skuldrene, men i tillegg feire, ha det gøy med venner og tilbringe kvalitetstid med familien. I vårt restauranthus kan du forvente service på et høyt nivå, råvarer med lokal historie og god kvalitet, og utsøkt mat og drikke.

The Local har en egen hjemmeside hvor du kan lese mer om restauranthusets menyer, arrangementer og åpningstider.

Grand Hall – plass til 200 personer

Grand Hall er Fornebuportens absolutt største utleielokale. Med sitt moderne og stilrene uttrykk kan dette rommet enkelt tilpasses og innrettes for ditt arrangement. I tillegg til sin store kapasitet er dette rommet utstyrt med to prosjektorer og TV-skjerm, samt kamera. Dette gjør Grand Hall velegnet for bl.a. større kurs og konferanser.

Grand Hall er også særdeles velegnet for selskap og fest. Om du skal holde julebord, bryllup eller konfirmasjon er Grand Hall det ideelle lokalet. Det spiller ikke noen rolle om selskapet ditt er stort eller lite. Vi hører gjerne fra deg uansett.

 

Fornebuporten Conference Center

Vi formidler møterommene for Fornebuporten Conference Center. Alle møterommene i konferansesenteret på Fornebuporten er tidsriktig innredet med et skandinavisk preg, hvor det har blitt lagt vekt på interiør og design. Blant disse er det ytterligere to som skiller seg ut, da de har blitt dekorert tematisk som et lunt nordisk kjøkken og et tidløst bibliotek. Møterommene har høy teknisk standard, der samtlige er utstyrt med Lync, integrerte PC, konferansetelefon, Apple TV og wifi. Dagpakken inkluderer blant annet en deilig to-retters lunsj hos The Local Kitchen.

 

Kapasitet

LokaleKlasseKinoLangbordRunde bord
Grand Hall108200220160
Arrival8
Domestic1620
Gate12
International12
The Kitchen8
The Library10
Transfer12
Terminal8
Passport5
Boarding5
Luggage4

 

Bildegalleri

 

Ankomst og parkering

For besøkende er det tilknyttet en stor utendørs gjesteparkering. Nærmeste busstopp er Fornebuparken.


 

 

 

 

 

 

Adresse:
Byggning B:
Oksenøyveien 10
1366 Lysaker

Telefon: (+47) 21 09 67 20

E-post: konferanse@eurest.no

Tjenester