Kostnadseffektiv trygghet

I vårt FM-konsept kombinerer vi vår lange erfaring fra restaurant- og hotellverden med effektive servicetjenester og moderne drift.

Vi dekker alle behov som bygget trenger og tilrettelegger samtidig for en effektiv og tidsbesparende hverdag for dine ansatte.

En ansvarlig «Site Manager» sørger for personlig service, kontinuerlig oppfølging, systematisering av tjenester og høy kvalitet i alle ledd. Ett kontaktpunkt, gjennomprøvde systemer og fokus på god kommunikasjon skaper et høyt servicenivå. Ved å knytte flere servicetjenester til en leverandør sikrer man en sømløs drift på tvers av tjenester. Vi tilpasser de tjenestene du ønsker ut ifra byggets profil, og leietakers krav og forventinger.

Vårt mål er å sikre deg som kunde kostnadseffektivitet, og trygghet.

Du skal kunne fokusere på egen kjernevirksomhet, vel vitende om at vi tar hånd om det som får bygget og arbeidshverdagen til dine ansatte til å fungere optimalt.

Trenger du FM-tjenester i ditt bygg? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Kontakt oss

Tjenester

Vår FM-leveranse
Vår leveranse bygger på moderne systemer, samarbeid og organisering som sikrer høy kvalitet
Les Mer
Jubler for svanemerking hos Eurest Services
- Utrolig positivt at vi har fått Svanemerket hele renholdstjenesten på Østlandet, sier Ninning Johansen. For renholdslederen på Fornebuporten er svanemerkingen en god nyhet, både med tanke på ansatte og gjester.
Les Mer
Conciergetjenester
Privattjenester som gir arbeidsplassen en ekstra verdi med tjenester som skjortevask, rens, dekkskift og mye mer.
Les Mer