Visjon, verdier og strategi

Vi skal være en verdensledende leverandør av måltidstjenester og andre supporttjenester, kjent for våre fantastiske medarbeidere, service og resultater.

Visjon og verdier

Vår visjon og våre verdier sier noe om hva som kjennetegner oss som organisasjon og hvordan dette preger oss i det daglige. Verdiene er felles for alle ansatte, og er like relevante i alle typer stillinger og arbeid som utføres hos oss. De danner en standard for hvordan vi skal opptre mot hverandre, kunder og gjester.

Vår visjon er at vi skal være nr. 1 på mat og service!

Våre verdier er:

  • åpenhet, tillit og integritet
  • brenner for kvalitet
  • suksess gjennom lagarbeid
  • ansvar
  • vi kan

Strategi

Compass Group kom i 2018 ut med en ny strategi med tre fokusområder; people, purpose and performance. Med en engasjert arbeidsstyrke skal vi levere gode økonomiske resultater og bidra positivt til samfunnet.

  • People – Vi bygger kultur med sterke verdier som tiltrekker engasjerte og kompetente medarbeidere og ledere. Nøkkelen er kontinuerlig faglig utvikling og rett person, på rett plass, til rett tid.
  • Purpose – Vi tar vare på hverandre og våre omgivelser med en god og sterk sikkerhetskultur. Vår bærekraftstrategi fokuserer på tre områder; helse og livsstil, miljø og samfunnsansvar.
  • Performance – Vi skal levere mat og service av høy kvalitet til riktig pris. Fokus på forbedringer og gode anskaffelser bidrar til sterk gjennomføringskraft, maksimal verdi for våre kunder og bærekraftig vekst

Områder som er spesielt vektlagt er utvikling og implementering av nye og innovative matkonsepter og å rekruttere og utvikle medarbeidere med de beste forutsetningene til å bidra til at våre kunder og gjester får unike serviceopplevelser.

Les også

Om oss og vår historie
Vi har en lang historie med internasjonale røtter
Les Mer
Kaffebar
Våre kaffebarer tilbyr nystekte bakevarer og kaffe av høy kvalitet. Alt servert med et smil.
Les Mer
Bærekraftstrategi
Vår bærekraftstrategi er satt sammen av tre hovedområder med ni underliggende prioriteringer.
Les Mer