UNISON Facility Management er et sammensatt Facility Management-konsept, som kombinerer og styrer alle tjenester under en sammenhengende leveranse.

 

UNISON Facility Management er basert på vår mangeårige posisjon som en profesjonell partner for servicetjenester med lidenskap for mat. I tett samarbeid med våre kunder tar vi det beste fra vår brede erfaring og kombinerer det med en solid forståelse av fremtidige trender og behov.

UNISON er et løfte om å sikre effektivitet og eksepsjonell kvalitet – hver eneste dag. Alle tjenester administreres møysommelig som på et veldrevet hotell, med ett ansvarlig kontaktpunkt – din Site Manager.

UNISON møter kompleksitet med enkelhet. Vi møter høye krav med fremragende kvalitet, utfordringer med innovasjon og individuelle behov med samarbeid. Et servicetilbud der alt smelter sammen i perfekt UNISON for å levere menneskedrevne og perfekt koordinerte tjenester.

UNISON er basert på tre ledende prinsipper:

  • Fokus på samarbeid og strategisk partnerskap. Å være unisone med klienter og sluttbrukere – tilpasset deres behov og ønsker, og samarbeide for å gjøre menneskers daglige opplevelser så bra som mulig.
  • Vår klientbaserte tilnærming og forpliktelse til skreddersydde løsninger. Med UNISON tilbyr vi en rekke tjenester, tilpasset kundens behov, slik at de fullt ut kan fokusere på det som teller – sin kjernevirksomhet.
  • Veldokumentert metodikk, hvor UNISON leverer et komplekst sett med leveranser med sømløs koordinering, som sikrer synergier og maksimal effektivitet.

Vi håper du vil være i perfekt UNISON med oss.