Pav Bhaji

Ingredienser (serverer 4)

25 gram smør

125 gram løk

250 gram tomater

125 gram paprika

ca. 1/2 kg kokte poteter (du kan også bruke rester av potetstappe)

Blomkål, erter, gulrøtter (hva du måtte ha av grønnsaker i kjøleskapet)

25 gram Ingefærpaste (eventuelt finkuttet ingefær)

25 gram hvitløkspaste (eventuell finkuttet hvitløk)

Krydder:  Gurkemeie

1 halv rød eller grønn chili (finhakket)

Pav bhaji masala (dette kan enten kjøpes i spesialbutikk eller lages hjemme)

Fersk koriander

Fremgangsmåte:

  1. Kok opp reste-grønnsakene til de er møre og kan moses med en gaffel eller potetmoser og sett til side.
  2. Stek løken i smør og olje til den er myk
  3. Tilsett gurkemeie, ingefør, hvitløk og tomater. Kok til tomatene slipper væske.
  4. Tilsett paprika, pav bhaji masala og chili etter eget ønske. Stek til paprikaen er myk.
  5. Bland inn de moste grønnsakene og topp retten med litt finhakket koriander.

Serveres med brød, litt salat og lime.

Del Via: