– Jeg gleder meg alltid til å dra på jobb
Møt Henrik - flyvert, sykepleier og vår resepsjonist på Ullevaal Hotell
Kjøkkenveien – fra praktikant til ansatt
- Mange er ivrig og vil ut i jobb. De brenner virkelig for det, forteller en engasjert Tor Erik Langås. Han koordinerer Eurests program ‘Kjøkkenveien’ og har gjort en kjempejobb med å utforme programmet til det det er i dag.
Trivsel, tillit og teamwork i fokus på Nonneseter Bergen
På Nonneseter i Bergen rullerer de på alle arbeidsoppgaver og spiller hverandre gode. Kantineleder June Merethe Larsen er opptatt av trivsel, tillitt og at teamet skal vokse under ansvar
COMPASS GROUP PLC INNGÅR AVTALE OM Å KJØPE OPP FAZER FOOD SERVICES
11. juni 2019: Compass Group PLC kunngjør i dag at de har signert en avtale med Fazer Group, et internasjonalt familieeid og forbrukerrettet FMCG, om oppkjøp av Fazer Food Services for totalt ca. 475 millioner € .
Slik reduserer du ditt plastforbruk
Forurensning fra plast er en alvorlig trussel mot livet i havet. 80% av søppelet i havet kommer fra land. Med enkle grep og de 5 R'ene i bakhodet kan man redusere ikke bare mengden plastavfall, men alt avfall som havner på avveie.
Ronny Malmberg setter sikkerhet først
En god HMS-kultur kommer ikke av seg selv, den skapes og blir en del av den naturlige tankegangen i hverdagen til ansatte. Man må som leder ta ansvar, tilrettelegge og ha en positiv holdning til HMS, sier Ronny Malmberg, site manager hos Statnett Nydalen og vinneren av HMS-prisen 2019.
Elisabeth Johansen er årets medarbeider 2019
En god medarbeider er for meg en trygg, positiv og blid person som evner å gi det lille ekstra av seg selv. Det skaper trygghet og trivsel på arbeidsplassen sier Elisabeth Johansen, årets medarbeider i Compass Group.
5 matredder-tips – slik kaster du mindre mat
Følger du disse 5 tipsene fra Mette Nygård Havres lynkurs i matredding er du på god vei til å bli en matredder.
Pav Bhaji
Pav Bhaji en ypperlig måte å få brukt opp potetene fra gårdsdagens middag og grønnsakene som har blitt litt dvaske i grønnsaksskuffen.
Glutenfri bananpannekaker
Dette er en enkel oppskrift som gir nytt liv til gamle bananer – en råvare mange ofte glemmer på kjøkkenbenken. Disse pannekakene kan spises både til frokost, eller serveres som en dessert. Bruker man glutenfritt havremel har man også et fint glutenfritt alternativ.
3 måter å gi nytt liv til gammelt brød
Alle har opplevd å ha tørt brød liggende på benken. Oftest havner det i søpla, men halvgrovt eller fint brød kan forvandles til fristende desserter på disse tre enkle måtene.
Around the world: Japas
Første ATW-aktivitet ut i år er Japas – japansk tapas. Her møtes den spanske og japanske kulturen i et hav av små retter, fylt med spennende smaker.
Bærekraft i fokus på Sundtkvartalet
Kan man lage rundstykker av insekter? Vi tok en prat med kjøkkensjef Irene Håbrekke og site manager Krasimira Landsverk om sunt kosthold, insekter som proteinkilde og Sundtkvartalets byggherrer Entra - vår kunde og stolt samarbeidspartner av Oslo Miljøhovedstad 2019.
Irene er årets kvinneforbilde 2019
- For meg så er det teamwork og trivsel som er det viktigste, sier Irene Dale, kjøkkensjef på Langkaia og årets kvinneforbilde i Compass Group.
Spenstige smaker med Funky Fresh Food
Hvorfor er chili bra? Les mer om Chili, soya, umami og spreke fargekombinasjoner med Funky Fresh Food her
1 2 3